Kadas Scrapbooking

Not all treasure is silver and gold, mate (Capt. Jack Sparrow)

Alster från Utbyträffen 13/7

De senaste veckorna har i stort sett bara inneburit jobb och jag har inte scrappat alls – med ETT UNDERBART UNDANTAG! Mitt jobb innebär ibland att jag åker på träff och tar med en del av butiken och det gjorde jag för två veckor sen. En härlig dag med sol, skratt och scrap 🙂

Två alster blev det. Först ett kort med färglagt motiv (japp!), ovanligt för att vara mej. Men en blivande 50-åring som älskar lila skulle få ett kort, och det blev detta:

130713_kada_eva50 130713_kada_eva50ins 130713_kada_eva50uts

 

Storlek A5. TACK Lena och Louise för papper, lån av färg mm och till Sari för lån av swirl-stans. Stämpeln följde med tidningen Creativity för ett tag sen, trodde nog aldrig jag skulle använda den, men här var den perfekt! Den lilla texten på framsidan var med i kittet. Grattisstämpeln och siffrorna är stämplar ur mina gömmor, texten lånade jag av Bibbi som var min bordsgranne.

Papper; Maja Design Vintage Spring Basics.  Färgläggning: Distress dyna och refiller. Inkat med samma Distressdyna som jag färglade med. Svart penna för effekt här och var.

Och när detta äntligen var klart, födelsedagen var dagen efter träffen, så drog jag fram mina foton och gjorde den allra första LOn med motiv på lilla brorsdottern:

130713_kada_ny-red

 

Färgkombinationen rosa och grönt är juli-färgen hos Papirdokkenes forum, så den här får delta där 🙂 Pappret fick jag av Anna, resten är div. fynd i mina gömmor samt från loppisen på träffen. Denna LO behåller jag själv, men jag ska scrappa en liknande till den lillas familj också 🙂

Igår började jag på en ny LO, hoppas göra klart den snart 🙂

Ha en bra dag! Kramiz K

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: